Gå til indhold

07.067 - Opgørelse efter PAL § 21, der opgøres efter PAL § 4 (udenlandske institutter)

Blanketnr.

07.067

Om blanketten

Hent blanket 07.067

Blanket 07.067 - Opgørelse efter PAL § 21, der opgøres efter PAL § 4 (udenlandske institutter).

Hent systemvejledning til blanket 07.067

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.