Gå til indhold

31.017 - Momsfritagelse for velgørende arrangementer

Blanketnr.

31.017

Om blanketten

Digital version

Der kan ansøges digitalt gennem ovenstående link. Log på med MitID og udfyld den digitale blanket.


Hent blanket 31.017

Såfremt du ikke ønsker at anvende den digitale løsning, skal du gemme blanketten på din computer. Herefter udfyldes blanketten, og den kan sendes til Skattestyrelsen på følgende måde:

Fysisk post til:
Skattestyrelsen
Nykøbingvej 76
Bygning 45
4990 Sakskøbing

Du kan også indsende den udfyldte blanket elektronisk via TastSelv Erhverv.

Elektronisk via TastSelv Erhverv. Når du er logget ind vælges kontakt → Skriv til os → Selskaber, fonde og foreninger -> Fonde og foreninger


Blanketten anvendes ved ansøgning om momsfritagelse for velgørende arrangementer efter momslovens § 13, stk. 1, nr. 17.

For at opnå momsfritagelse skal ansøgningen indsendes til Skattestyrelsen forud for afholdelse af det pågældende arrangement.

Arrangørens vedtægter skal vedlægges ansøgningen. Såfremt overskuddet fra arrangementet skal tilfalde en anden end arrangøren, skal vedtægterne for modtageren ligeledes vedlægges ansøgningen.

Reglerne er i hovedtræk beskrevet på side 2 af blanketten. For yderligere oplysninger om reglerne henvises til Vejledning E nr. 39 og Den juridiske vejledning D.A.5.17.

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.

Bemærk

OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.