Gå til indhold

Indberetningsblanket vedrørende investeringsforeningspapirer (udlodning/tilskrivning og geninvestering)

Blanketnr.

03.039

Om blanketten

Vejledning til udfyldelse af blanketten findes på skat.dk/ekapital. Indberetningsvejledning om udbytte/udlodning/geninvestering og beholdning af investeringsbeviser og aktier i investeringsselskaber mv. og Årets skattemæssige klassifikationer og afkast fra investeringsforening-/selskab.

Hent blanket 03.039 2024

Til brugere af Apple-produkter:
Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.