Gå til indhold

07.058 - Ansøgning, Fritagelse for at indeholde og indbetale pensionsafkastskat

Blanketnr.

07.058

Om blanketten

Hvis du ikke længere er fuldt skattepligtig eller skattemæssigt hjemmehørende i Danmark, og du har en eller flere danske eller godkendte udenlandske pensionsordninger, kan du søge om ikke at betale skat af dit pensionsafkast (PAL-skat). 

Er din skattepligt til Danmark på plads? Inden du søger om fritagelse for betaling af pensionsafkastskat, er det vigtigt at få afgjort din skattepligt. Du kan ringe til Skattestyrelsen på 72 22 28 92. Så tager vi stilling til din skattepligt med det samme, hvis det er muligt, og vejleder dig ellers i, hvad du skal sende til os om din flytning.

Du kan også udfylde og indsende blanket 04.029.


Hent blanket 07.058  (Hent blanket 04.029)

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.

 

Bemærk

OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.