Gå til indhold

Betal til LetLøn

Når du bruger LetLøn, skal du betale am-bidrag, A-skat og ATP til LetLøn og ikke til din skattekonto. Feriekonto sender dig opkrævning på feriepenge, hvis du har valgt Feriekonto som feriepengeudbetaler.

Hvis du indberetter via LetLøn, kan du vælge mellem at betale på 2 måder: Overførselsservice eller netbank.

Betaling via Overførselsservice

Når du er tilmeldt Overførselsservice, kører betalingen af A-skat, am-bidrag og ATP automatisk, når du har godkendt en beregning i LetLøn.

Se hvordan du tilmelder dig overførselsservice under punktet "Sådan tilmelder og afmelder du betaling" > "LetLøn" på siden Sådan betaler du A-skat og am-bidrag.

Betaling via netbank

Vi sender dig hver måned en mail med opkrævning på A-skat og am-bidrag. Du får opkrævningen ca. 4 hverdage før betalingsfristen.

Du betaler via din netbank ved at bruge den unikke betalingslinje, der står på opkrævningen. Du kan derfor ikke genbruge en tidligere betalingslinje.

Betalingsfrister for A-skat og am-bidrag er udskudt i juli og august 2023

Folketinget har vedtaget at udskyde de ordinære betalingsfrister i juli og august for A-skat og am-bidrag. Det skyldes de højere energiafgifter og deraf presset på likviditeten.
Vær opmærksom på, at indberetningsfristen ikke er udskudt.

Læs mere om de nye frister under "Frister for A-skat og am-bidrag" på skat.dk/frister

14-dages fristen for betaling af en rettelse eller en foreløbig fastsættelse ophører den 1. juli 2023

Fra og med 1. juli 2023 ophører 14-dages fristen for betaling af rettelser, hvis du har indberettet for lidt, og for betaling af foreløbige fastsættelser (når Skattestyrelsen laver et midlertidigt skøn, fordi du ikke har indberettet). Det betyder, at der løber renter på beløbet, du skylder, fra periodens oprindelige betalingsfrist. Det gælder også, hvis indberetninger eller foreløbige fastsættelser før 1. juli 2023 korrigeres.

For uddybende og fyldestgørende juridisk information, se Den juridiske vejledning .